Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2014 17:46 - Vkusno
Автор: radikor Категория: Рецепти   
Прочетен: 839 Коментари: 0 Гласове:
0



 image
Продукти Порции :  
Инструкции
  1. Зелето нарежете, добавете нарязана глава лук, нарязаните сушени пиперки, овкусете с подправки и червен пипер, и разделете на две. Месото нарежете на порции, запържете в растителна мазнина и извадете в чиния. Почистения ориз запържете с каймата и 1 глава лук. Посолете, подправете и снемете от огъня. На дъното на гювеч сложете половината от зелето. Върху него разпределете ориза. Отгоре подредете месото. Покрийте месото с останалата част от зелето. Залейте със зелевия сок, виното и растителна мазнина. Сложете малко сланина по желание. Покрийте с няколко цели зелеви листа. Сложете лист фолио и капака или замажете с тесто. Печете в началото на 220* С, докато заври, след което намалете на 150-160* и печете 4-5 ч. Накрая отворете капака и запечете. Сервирайте с чаша червено вино и топъл хляб. Весели празници!
Recipe Notes



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radikor
Категория: Рецепти
Прочетен: 558919
Постинги: 1593
Коментари: 23
Гласове: 46
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930